Abone Olun & Tasarruf Edin

Gizlilik Politikası

Kuponigo için bu gizlilik politikası, hizmetlerimizi kullandığınızda bilgilerinizi nasıl ve neden toplayabileceğimizi, saklayabileceğimizi, kullanabileceğimizi ve/veya paylaşabileceğimizi açıklar.

Fozdigital LTD için bu gizlilik bildirimi, hizmetlerimizi kullandığınızda bilgilerinizi nasıl ve neden toplayabileceğimizi, saklayabileceğimizi, kullanabileceğimizi ve/veya paylaşabileceğimizi açıklamaktadır.

Son güncelleme 12 Aralık 2023

Fozdigital LTD (‘Şirket‘, ‘biz‘, ‘bize‘ veya ‘bizim‘) için bu gizlilik bildirimi, hizmetlerimizi (‘Hizmetler‘) kullandığınızda bilgilerinizi nasıl ve neden toplayabileceğimizi, saklayabileceğimizi, kullanabileceğimizi ve/veya paylaşabileceğimizi (‘işleyebileceğimizi‘) açıklamaktadır:

  • https://kuponigo.com adresindeki web sitemizi veya bu gizlilik bildirimine bağlantı veren herhangi bir web sitemizi ziyaret edin
  • Herhangi bir satış, pazarlama veya etkinlik dahil olmak üzere diğer ilgili şekillerde bizimle etkileşime geçin

Sorularınız veya endişeleriniz mi var? Bu gizlilik bildirimini okumak, gizlilik haklarınızı ve seçeneklerinizi anlamanıza yardımcı olacaktır. Politikalarımızı ve uygulamalarımızı kabul etmiyorsanız, lütfen Hizmetlerimizi kullanmayın. Hala sorularınız veya endişeleriniz varsa, lütfen info@kuponigo.com adresinden bizimle iletişime geçin.

KILIT NOKTALARIN ÖZETI

Bu özet, gizlilik bildirimimizdeki temel noktaları sunmaktadır, ancak her bir temel noktayı takip eden bağlantıya tıklayarak veya aradığınız bölümü bulmak için aşağıdaki içindekiler tablomuzu kullanarak bu konulardan herhangi biri hakkında daha fazla ayrıntı bulabilirsiniz.

Hangi kişisel bilgileri işliyoruz? Hizmetlerimizi ziyaret ettiğinizde, kullandığınızda veya gezindiğinizde, Fozdigital LTD ve Hizmetlerle nasıl etkileşimde bulunduğunuza, yaptığınız seçimlere ve kullandığınız ürün ve özelliklere bağlı olarak kişisel bilgileri işleyebiliriz. Daha fazlasını öğrenmek için buraya tıklayın.

Hassas kişisel bilgileri işliyor muyuz? Hassas kişisel bilgileri işlemiyoruz.

Üçüncü taraflardan herhangi bir bilgi alıyor muyuz? Kamuya açık veri tabanlarından, pazarlama ortaklarından, sosyal medya platformlarından ve diğer dış kaynaklardan bilgi alabiliriz. Daha fazlasını öğrenmek için buraya tıklayın.

Bilgilerinizi nasıl işliyoruz? Bilgilerinizi Hizmetlerimizi sağlamak, geliştirmek ve yönetmek, sizinle iletişim kurmak, güvenlik ve dolandırıcılığı önlemek ve yasalara uymak için işleriz. Bilgilerinizi izninizle başka amaçlar için de işleyebiliriz. Bilgilerinizi yalnızca bunu yapmak için geçerli bir yasal nedenimiz olduğunda işleriz. Daha fazlasını öğrenmek için buraya tıklayın.

Kişisel bilgileri hangi durumlarda ve hangi tür taraflarla paylaşıyoruz? Bilgileri belirli durumlarda ve belirli üçüncü taraf kategorileriyle paylaşabiliriz. Daha fazlasını öğrenmek için buraya tıklayın.

Bilgilerinizi nasıl güvende tutuyoruz? Kişisel bilgilerinizi korumak için kurumsal ve teknik süreçlerimiz ve prosedürlerimiz bulunmaktadır. Bununla birlikte, internet üzerinden hiçbir elektronik iletimin veya bilgi depolama teknolojisinin %100 güvenli olduğu garanti edilemez, bu nedenle bilgisayar korsanlarının, siber suçluların veya diğer yetkisiz üçüncü tarafların güvenliğimizi yenemeyeceğini ve bilgilerinizi uygunsuz bir şekilde toplayamayacağını, erişemeyeceğini, çalamayacağını veya değiştiremeyeceğini vaat veya garanti edemeyiz. Daha fazlasını öğrenmek için buraya tıklayın.

Haklarınız nelerdir? Coğrafi olarak nerede bulunduğunuza bağlı olarak, geçerli gizlilik yasası kişisel bilgilerinizle ilgili belirli haklara sahip olduğunuz anlamına gelebilir. Daha fazlasını öğrenmek için buraya tıklayın.

Haklarınızı nasıl kullanırsınız? Haklarınızı kullanmanın en kolay yolu bizimle e-posta yoluyla iletişime geçmektir. Yürürlükteki veri koruma yasalarına uygun olarak her türlü talebi değerlendirecek ve buna göre hareket edeceğiz.

Fozdigital LTD’nin topladığımız bilgilerle ne yaptığı hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Bildirimin tamamını incelemek için buraya tıklayın.

HANGİ BİLGİLERİ TOPLUYORUZ?

Bize ifşa ettiğiniz kişisel bilgiler

Kısaca:Bize sağladığınız kişisel bilgileri toplarız.

Hizmetlere kaydolduğunuzda, bizim veya ürünlerimiz ve Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak istediğinizi belirttiğinizde, Hizmetlerdeki etkinliklere katıldığınızda veya başka bir şekilde bizimle iletişime geçtiğinizde bize gönüllü olarak sağladığınız kişisel bilgileri toplarız.

Tarafınızdan Sağlanan Kişisel Bilgiler. Topladığımız kişisel bilgiler, bizimle ve Hizmetlerle olan etkileşimlerinizin bağlamına, yaptığınız seçimlere ve kullandığınız ürün ve özelliklere bağlıdır. Topladığımız kişisel bilgiler aşağıdakileri içerebilir:

  • isimler
  • e-posta adresleri
  • iletişim veya kimlik doğrulama verileri
  • Şifreler
  • kullanıcı adları
  • i̇leti̇şi̇m terci̇hleri̇
  • telefon numaraları
  • posta adresleri
  • fatura adresleri

Hassas Bilgiler. Hassas bilgileri işlemiyoruz.

Sağladığınız tüm kişisel bilgiler gerçek, eksiksiz ve doğru olmalı ve bu tür kişisel verilerdeki her türlü değişikliği bize bildirmelisiniz.

Otomatik olarak toplanan bilgiler

Kısaca: Hizmetlerimizi ziyaret ettiğinizde İnternet Protokolü (IP) adresiniz ve/veya tarayıcı ve cihaz özellikleriniz gibi bazı bilgiler otomatik olarak toplanır.

Hizmetleri ziyaret ettiğinizde, kullandığınızda veya gezindiğinizde belirli bilgileri otomatik olarak toplarız. Bu bilgiler özel kimliğinizi (adınız veya iletişim bilgileriniz gibi) ortaya çıkarmaz ancak IP adresiniz, tarayıcı ve cihaz özellikleriniz, işletim sisteminiz, dil tercihleriniz, yönlendiren URL’ler, cihaz adı, ülke, konum, Hizmetlerimizi nasıl ve ne zaman kullandığınıza ilişkin bilgiler ve diğer teknik bilgiler gibi cihaz ve kullanım bilgilerini içerebilir. Bu bilgiler öncelikle Hizmetlerimizin güvenliğini ve işleyişini sürdürmek ve dahili analiz ve raporlama amaçlarımız için gereklidir.

Birçok işletme gibi biz de çerezler ve benzer teknolojiler aracılığıyla bilgi topluyoruz. Bu konuda daha fazla bilgiyi Çerez Bildirimimizde bulabilirsiniz: https://kuponigo.com/cerez-politikasi/

Topladığımız bilgiler şunları içerir:

  • Günlük ve Kullanım Verileri. Günlük ve kullanım verileri, Hizmetlerimize eriştiğinizde veya bunları kullandığınızda sunucularımızın otomatik olarak topladığı ve günlük dosyalarına kaydettiğimiz hizmetle ilgili, tanılama, kullanım ve performans bilgileridir. Bizimle nasıl etkileşimde bulunduğunuza bağlı olarak, bu günlük verileri IP adresinizi, cihaz bilgilerinizi, tarayıcı türünüzü ve ayarlarınızı ve Hizmetlerdeki etkinliğinizle ilgili bilgileri (kullanımınızla ilişkili tarih/saat damgaları, görüntülenen sayfalar ve dosyalar, aramalar ve hangi özellikleri kullandığınız gibi yaptığınız diğer işlemler gibi), cihaz olay bilgilerini (“sistem etkinliği”, hata raporları (“çökme dökümleri” olarak da adlandırılır) ve donanım ayarları gibi) içerebilir.
  • Cihaz Verileri. Bilgisayarınız, telefonunuz, tabletiniz veya Hizmetlere erişmek için kullandığınız diğer cihazlarla ilgili bilgiler gibi cihaz verilerini toplarız. Kullanılan cihaza bağlı olarak, bu cihaz verileri IP adresiniz (veya proxy sunucusu), cihaz ve uygulama kimlik numaraları, konum, tarayıcı türü, donanım modeli, İnternet servis sağlayıcısı ve/veya mobil operatör, işletim sistemi ve sistem yapılandırma bilgileri gibi bilgileri içerebilir.
  • Konum Verileri. Cihazınızın konumu hakkında kesin veya kesin olmayan bilgiler gibi konum verilerini toplarız. Ne kadar bilgi topladığımız, Hizmetlere erişmek için kullandığınız cihazın türüne ve ayarlarına bağlıdır. Örneğin, bize mevcut konumunuzu (IP adresinize dayalı olarak) bildiren coğrafi konum verilerini toplamak için GPS ve diğer teknolojileri kullanabiliriz. Bu bilgilere erişimi reddederek ya da cihazınızdaki Konum ayarınızı devre dışı bırakarak bu bilgileri toplamamıza izin vermeyebilirsiniz. Ancak, devre dışı bırakmayı seçerseniz, Hizmetlerin belirli yönlerini kullanamayabilirsiniz.

Diğer kaynaklardan toplanan bilgiler

Kısacası: Kamuya açık veri tabanlarından, pazarlama ortaklarından, sosyal medya platformlarından ve diğer dış kaynaklardan sınırlı veri toplayabiliriz.

Size ilgili pazarlama, teklif ve hizmetleri sunma ve kayıtlarımızı güncelleme becerimizi geliştirmek için, kamuya açık veritabanları, ortak pazarlama ortakları, bağlı kuruluş programları, veri sağlayıcıları, sosyal medya platformları ve diğer üçüncü taraflar gibi diğer kaynaklardan hakkınızda bilgi edinebiliriz. Bu bilgilere posta adresleri, iş unvanları, e-posta adresleri, telefon numaraları, niyet verileri (veya kullanıcı davranış verileri), İnternet Protokolü (IP) adresleri, sosyal medya profilleri, sosyal medya URL’leri ve hedefli reklam ve etkinlik tanıtımı amacıyla özel profiller dahildir. Sosyal medya hesabınızı (ör. Facebook veya Twitter) kullanarak bir sosyal medya platformunda bizimle etkileşime girerseniz, adınız, e-posta adresiniz ve cinsiyetiniz gibi hakkınızdaki kişisel bilgileri alırız. Sosyal medya hesabınızdan topladığımız tüm kişisel bilgiler, sosyal medya hesabınızın gizlilik ayarlarına bağlıdır.

BİLGİLERİNİZİ NASIL İŞLİYORUZ?

Kısaca: Bilgilerinizi Hizmetlerimizi sağlamak, geliştirmek ve yönetmek, sizinle iletişim kurmak, güvenlik ve dolandırıcılığı önlemek ve yasalara uymak için işleriz.Bilgilerinizi izninizle başka amaçlar için de işleyebiliriz.

Kişisel bilgilerinizi, Hizmetlerimizle nasıl etkileşim kurduğunuza bağlı olarak, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli nedenlerle işleriz:

  • Hesap oluşturma ve kimlik doğrulamayı kolaylaştırmak ve kullanıcı hesaplarını başka şekilde yönetmek için. Hesabınızı oluşturabilmeniz ve oturum açabilmeniz ve hesabınızı çalışır durumda tutabilmeniz için bilgilerinizi işleyebiliriz.
  • Geri bildirim talep etmek için Geri bildirim talep etmek ve Hizmetlerimizi kullanımınız hakkında sizinle iletişime geçmek için gerektiğinde bilgilerinizi işleyebiliriz.
  • Size pazarlama ve promosyon iletişimleri göndermek için. Bize gönderdiğiniz kişisel bilgileri, pazarlama tercihlerinize uygunsa, pazarlama amaçlarımız için işleyebiliriz. Pazarlama e-postalarımızdan istediğiniz zaman vazgeçebilirsiniz. Daha fazla bilgi için aşağıdaki “GİZLİLİKHAKLARINIZ NELERDİR?” bölümüne bakınız).
  • Size hedefli reklamlar sunmak için. İlgi alanlarınıza, konumunuza ve daha fazlasına göre uyarlanmış kişiselleştirilmiş içerik ve reklamlar geliştirmek ve görüntülemek için bilgilerinizi işleyebiliriz. Daha fazla bilgi için Çerez Bildirimimize bakın: https://kuponigo.com/cerez-politikasi/
  • Hizmetlerimizi korumak için. Bilgilerinizi, dolandırıcılık izleme ve önleme dahil olmak üzere Hizmetlerimizi güvenli ve emniyetli tutma çabalarımızın bir parçası olarak işleyebiliriz.
  • Kullanım eğilimlerini belirlemek için. Hizmetlerimizi nasıl kullandığınızla ilgili bilgileri, nasıl kullanıldıklarını daha iyi anlamak için işleyebiliriz, böylece onları geliştirebiliriz.
  • Pazarlama ve tanıtım kampanyalarımızın etkinliğini belirlemek için. Sizinle en alakalı pazarlama ve promosyon kampanyalarını nasıl sunacağımızı daha iyi anlamak için bilgilerinizi işleyebiliriz.
  • Bir bireyin hayati çıkarını kurtarmak veya korumak için. Zararı önlemek gibi bir bireyin hayati çıkarını kurtarmak veya korumak için gerekli olduğunda bilgilerinizi işleyebiliriz.

Kısacası: Kişisel bilgilerinizi yalnızca gerekli olduğuna inandığımızda ve geçerli yasalar uyarınca bunu yapmak için geçerli bir yasal nedenimiz (yani yasal dayanak) olduğunda, örneğin sizin izninizle, yasalara uymak, sözleşmeden doğan yükümlülüklerimizi yerine getirmek veya yerine getirmek için size hizmet sunmak, haklarınızı korumak veya meşru ticari çıkarlarımızı yerine getirmek için işleriz.

AB veya Birleşik Krallık’ta bulunuyorsanız, bu bölüm sizin için geçerlidir.

Genel Veri Koruma Yönetmeliği (GDPR) ve Birleşik Krallık GDPR, kişisel bilgilerinizi işlemek için dayandığımız geçerli yasal dayanakları açıklamamızı gerektirmektedir. Bu nedenle, kişisel bilgilerinizi işlemek için aşağıdaki yasal dayanaklara güvenebiliriz:

  • Kişisel bilgilerinizi belirli bir amaç için kullanmamız için bize izin (yani rıza) verdiyseniz bilgilerinizi işleyebilirizOnayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.
  • Meşru Menfaatler. Meşru ticari çıkarlarımıza ulaşmak için makul ölçüde gerekli olduğuna inandığımızda ve bu çıkarlar sizin çıkarlarınıza ve temel hak ve özgürlüklerinize ağır basmadığında bilgilerinizi işleyebiliriz. Örneğin, kişisel bilgilerinizi aşağıda belirtilen amaçlardan bazıları için işleyebiliriz:
  • Kullanıcılara ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili özel teklifler ve indirimler hakkında bilgi göndermek
  • Kullanıcılarımız için kişiselleştirilmiş ve alakalı reklam içeriği geliştirmek ve görüntülemek
  • Kullanıcıların ilgisini çekmek ve onları elimizde tutmak için Hizmetlerimizin nasıl kullanıldığını analiz etmek
  • Pazarlama faaliyetlerimizi destekleyin
  • Sorunları teşhis etmek ve/veya dolandırıcılık faaliyetlerini önlemek
  • Kullanıcı deneyimini iyileştirebilmemiz için kullanıcılarımızın ürünlerimizi ve hizmetlerimizi nasıl kullandığını anlamak
  • Yasal Yükümlülükler. Bir kolluk kuvveti veya düzenleyici kurumla işbirliği yapmak, yasal haklarımızı kullanmak veya savunmak ya da dahil olduğumuz bir davada bilgilerinizi kanıt olarak ifşa etmek gibi yasal yükümlülüklerimize uymak için gerekli olduğuna inandığımız durumlarda bilgilerinizi işleyebiliriz.
  • Hayati Menfaatler. Herhangi bir kişinin güvenliğine yönelik potansiyel tehditler içeren durumlar gibi sizin veya üçüncü bir tarafın hayati çıkarlarını korumak için gerekli olduğuna inandığımız durumlarda bilgilerinizi işleyebiliriz.

Kanada’da bulunuyorsanız, bu bölüm sizin için geçerlidir.

Kişisel bilgilerinizi belirli bir amaç için kullanmamız için bize özel izin (yani açık rıza) verdiyseniz veya izninizin çıkarılabileceği durumlarda (yani zımni rıza) bilgilerinizi işleyebiliriz. Onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.

Bazı istisnai durumlarda, örneğin aşağıdakiler dahil olmak üzere, geçerli yasalar uyarınca bilgilerinizi izniniz olmadan işlememize yasal olarak izin verilebilir:

  • Toplama işleminin açıkça bir bireyin menfaatine olması ve rızanın zamanında alınamaması halinde
  • Soruşturmalar ve dolandırıcılığın tespiti ve önlenmesi için
  • Belirli koşulların karşılanması kaydıyla ticari işlemler için
  • Bir tanık ifadesinde yer alıyorsa ve tahsilat bir sigorta talebinin değerlendirilmesi, işleme konulması veya sonuçlandırılması için gerekliyse
  • Yaralı, hasta veya vefat etmiş kişilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakınlarıyla iletişim kurulması için
  • Bir bireyin finansal istismar mağduru olduğuna, olduğuna veya olabileceğine inanmak için makul gerekçelerimiz varsa
  • İzin alınarak toplanması ve kullanılmasının bilgilerin kullanılabilirliğini veya doğruluğunu tehlikeye atacağını beklemek makulse ve toplama, bir anlaşmanın ihlalini veya Kanada ya da bir eyaletin yasalarının ihlalini araştırmakla ilgili amaçlar için makulse
  • İfşaatın bir mahkeme celbi, arama emri, mahkeme kararı veya kayıtların üretilmesine ilişkin mahkeme kurallarına uymak için gerekli olması halinde
  • Bir birey tarafından istihdamı, işi veya mesleği sırasında üretilmişse ve toplama, bilginin üretilme amaçlarıyla tutarlıysa
  • Koleksiyon yalnızca gazetecilik, sanatsal veya edebi amaçlar içinse
  • Bilgi kamuya açıksa ve yönetmelikler tarafından belirtilmişse

KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİ NE ZAMAN VE KİMLERLE PAYLAŞIYORUZ?

Kısaca: Bu bölümde açıklanan belirli durumlarda ve/veya aşağıdaki üçüncü taraf kategorileriyle bilgi paylaşabiliriz.

Satıcılar, Danışmanlar ve Diğer Üçüncü Taraf Hizmet Sağlayıcıları. Verilerinizi, bizim için veya bizim adımıza hizmet veren ve bu işi yapmak için bu tür bilgilere erişmesi gereken üçüncü taraf satıcılar, hizmet sağlayıcılar, yükleniciler veya aracılarla (‘üçüncütaraflar’) paylaşabiliriz. Üçüncü taraflarımızla, kişisel bilgilerinizin korunmasına yardımcı olmak üzere tasarlanmış sözleşmelerimiz bulunmaktadır. Bu, biz talimat vermediğimiz sürece kişisel bilgilerinizle hiçbir şey yapamayacakları anlamına gelir. Ayrıca kişisel bilgilerinizi bizim dışımızda hiçbir kuruluşla paylaşmayacaklardır. Ayrıca, bizim adımıza tuttukları verileri korumayı ve talimat verdiğimiz süre boyunca saklamayı taahhüt ederler. Kişisel bilgileri paylaşabileceğimiz üçüncü taraf kategorileri aşağıdaki gibidir:

  • Reklam Ağları
  • Affiliate Pazarlama Programları
  • Sosyal Ağlar
  • Web Sitesi Barındırma Hizmet Sağlayıcıları
  • İletişim ve İşbirliği Araçları
  • Kullanıcı Hesabı Kayıt ve Kimlik Doğrulama Hizmetleri
  • Satış ve Pazarlama Araçları
  • Yeniden Hedefleme Platformları
  • Performans İzleme Araçları
  • Ödeme İşlemcileri
  • Sipariş Karşılama Hizmeti Sağlayıcıları
  • Finans ve Muhasebe Araçları
  • Veri Depolama Hizmet Sağlayıcıları
  • Veri Analitiği Hizmetleri
  • Bulut Bilişim Hizmetleri
  • Test Araçları
  • Ürün Mühendisliği ve Tasarım Araçları
  • Devlet Kurumları

Kişisel bilgilerinizi aşağıdaki durumlarda da paylaşmamız gerekebilir:

  • Ticari Transferler. Bilgilerinizi herhangi bir birleşme, şirket varlıklarının satışı, finansman veya işimizin tamamının veya bir kısmının başka bir şirkete devredilmesi ile bağlantılı olarak veya müzakereler sırasında paylaşabilir veya aktarabiliriz.
  • Bilgilerinizi iştiraklerimizle paylaşabiliriz, bu durumda söz konusu iştiraklerin bu gizlilik bildirimine uymasını zorunlu kılarız. İştirakler, ana şirketimizi ve kontrol ettiğimiz veya bizimle ortak kontrol altında olan tüm iştirakleri, ortak girişim ortaklarını veya diğer şirketleri içerir.
  • İş Ortakları. Size belirli ürünler, hizmetler veya promosyonlar sunmak için bilgilerinizi iş ortaklarımızla paylaşabiliriz.

ÜÇÜNCÜ TARAF WEB SİTELERİNE KARŞI TUTUMUMUZ NEDİR?

Kısacası: Bağlantı kurabileceğimiz veya Hizmetlerimizde reklam veren ancak Hizmetlerimize bağlı olmayan üçüncü taraflarla paylaştığınız bilgilerin güvenliğinden sorumlu değiliz.

Hizmetler, üçüncü taraf web sitelerine, çevrimiçi hizmetlere veya mobil uygulamalara bağlantı verebilir ve/veya bize bağlı olmayan ve diğer web sitelerine, hizmetlere veya uygulamalara bağlantı verebilecek üçüncü tarafların reklamlarını içerebilir. Buna göre, bu tür üçüncü taraflarla ilgili herhangi bir garanti vermemekteyiz ve bu tür üçüncü taraf web sitelerinin, hizmetlerinin veya uygulamalarının kullanımından kaynaklanan herhangi bir kayıp veya hasardan sorumlu olmayacağız. Bir üçüncü taraf web sitesine, hizmetine veya uygulamasına yönelik bir bağlantının dahil edilmesi, tarafımızca onaylandığı anlamına gelmez. Herhangi bir üçüncü tarafa sağladığınız verilerin güvenliğini ve gizliliğini garanti edemeyiz. Üçüncü taraflarca toplanan veriler bu gizlilik bildirimi kapsamında değildir. Hizmetlere veya Hizmetlerden bağlanabilecek diğer web siteleri, hizmetler veya uygulamalar dahil olmak üzere herhangi bir üçüncü tarafın içeriğinden veya gizlilik ve güvenlik uygulamalarından ve politikalarından sorumlu değiliz. Bu tür üçüncü tarafların politikalarını incelemeli ve sorularınıza yanıt alabilmek için doğrudan onlarla iletişime geçmelisiniz.

ÇEREZLER VE DİĞER TAKİP TEKNOLOJİLERİ KULLANIYOR MUYUZ?

Kısacası: Bilgilerinizi toplamak ve saklamak için çerezleri ve diğer izleme teknolojilerini kullanabiliriz.

Bilgilere erişmek veya bunları saklamak için çerezleri ve benzer izleme teknolojilerini (web işaretçileri ve pikseller gibi) kullanabiliriz. Bu tür teknolojileri nasıl kullandığımıza ve belirli çerezleri nasıl reddedebileceğinize ilişkin özel bilgiler Çerez Bildirimimizde belirtilmiştir: https://kuponigo.com/cerez-politikasi/

BİLGİLERİNİZ ULUSLARARASI OLARAK AKTARILIYOR MU?

Kısacası: Bilgilerinizi kendi ülkeleriniz dışındaki ülkelere aktarabilir, saklayabilir ve işleyebiliriz.

Sunucularımız Birleşik Krallık’ta yer almaktadır. Hizmetlerimize Birleşik Krallık dışından erişiyorsanız, lütfen bilgilerinizin Türkiye, Birleşik Krallık, Amerika Birleşik Devletleri ve diğer ülkelerdeki tesislerimize ve kişisel bilgilerinizi paylaşabileceğimiz üçüncü taraflara (yukarıdaki “KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİ NE ZAMAN VE KİMLERLE PAYLAŞIYORUZ?” bölümüne bakınız) aktarılabileceğini, bu tesislerde tarafımızca saklanabileceğini ve işlenebileceğini unutmayın.

Avrupa Ekonomik Alanı (EEA) veya Birleşik Krallık’ta (UK) ikamet ediyorsanız, bu ülkelerde ülkenizdeki kadar kapsamlı veri koruma yasaları veya diğer benzer yasalar olmayabilir. Ancak, kişisel bilgilerinizi bu gizlilik bildirimine ve yürürlükteki yasalara uygun olarak korumak için gerekli tüm önlemleri alacağız.

BİLGİLERİNİZİ NE KADAR SÜREYLE SAKLIYORUZ?

Kısacası: Yasalar aksini gerektirmedikçe, bilgilerinizi bu gizlilik bildiriminde belirtilen amaçları yerine getirmek için gerekli olduğu sürece saklarız.

Yasalar (vergi, muhasebe veya diğer yasal gereklilikler gibi) daha uzun bir saklama süresi gerektirmediği veya izin vermediği sürece, kişisel bilgilerinizi yalnızca bu gizlilik bildiriminde belirtilen amaçlar için gerekli olduğu sürece saklayacağız. Bu bildirimdeki hiçbir amaç, kişisel bilgilerinizi kullanıcıların bizde bir hesabı olduğu süreden daha uzun süre saklamamızı gerektirmeyecektir.

Kişisel bilgilerinizi işlemek için devam eden meşru bir iş ihtiyacımız olmadığında, bu tür bilgileri silecek veya anonim hale getireceğiz ya da bu mümkün değilse (örneğin, kişisel bilgileriniz yedek arşivlerde saklandığı için), kişisel bilgilerinizi güvenli bir şekilde saklayacağız ve silme işlemi mümkün olana kadar başka herhangi bir işlemden izole edeceğiz.

BİLGİLERİNİZİ NASIL GÜVENDE TUTUYORUZ?

Kısacası: Kişisel bilgilerinizi bir kurumsal ve teknik güvenlik önlemleri sistemi aracılığıyla korumayı amaçlıyoruz.

İşlediğimiz kişisel bilgilerin güvenliğini korumak için tasarlanmış uygun ve makul teknik ve organizasyonel güvenlik önlemleri uygulamaktayız. Ancak, güvenlik önlemlerimize ve bilgilerinizi güvence altına alma çabalarımıza rağmen, İnternet üzerinden hiçbir elektronik iletimin veya bilgi depolama teknolojisinin %100 güvenli olduğu garanti edilemez, bu nedenle bilgisayar korsanlarının, siber suçluların veya diğer yetkisiz üçüncü tarafların güvenliğimizi yenemeyeceğini ve bilgilerinizi uygunsuz bir şekilde toplayamayacağını, erişemeyeceğini, çalamayacağını veya değiştiremeyeceğini garanti edemeyiz. Kişisel bilgilerinizi korumak için elimizden geleni yapacak olsak da, kişisel bilgilerin Hizmetlerimize ve Hizmetlerimizden iletilmesinin riski size aittir. Hizmetlere yalnızca güvenli bir ortamda erişmelisiniz.

GİZLİLİK HAKLARINIZ NELERDİR?

Kısacası: Avrupa Ekonomik Alanı (EEA), Birleşik Krallık (UK) ve Kanada gibi bazı bölgelerde, kişisel bilgilerinize daha fazla erişmenizi ve bunları kontrol etmenizi sağlayan haklara sahipsiniz. Hesabınızı istediğiniz zaman gözden geçirebilir, değiştirebilir veya feshedebilirsiniz.

Bazı bölgelerde (AEA, Birleşik Krallık ve Kanada gibi), yürürlükteki veri koruma yasaları kapsamında belirli haklara sahipsiniz. Bunlar (i) kişisel bilgilerinize erişim talep etme ve bir kopyasını alma, (ii) düzeltme veya silme talep etme; (iii) kişisel bilgilerinizin işlenmesini kısıtlama ve (iv) varsa, veri taşınabilirliği haklarını içerebilir. Belirli durumlarda, kişisel bilgilerinizin işlenmesine itiraz etme hakkına da sahip olabilirsiniz. Aşağıdaki “BU BİLDİRİM HAKKINDA BİZİMLE NASIL İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ?” bölümünde verilen iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçerek böyle bir talepte bulunabilirsiniz.

Her türlü talebi yürürlükteki veri koruma yasalarına uygun olarak değerlendirecek ve buna göre hareket edeceğiz.

AEA veya Birleşik Krallık’ta bulunuyorsanız ve kişisel bilgilerinizi yasalara aykırı bir şekilde işlediğimizi düşünüyorsanız, yerel veri koruma denetim makamınıza şikayette bulunma hakkına da sahipsiniz. İletişim bilgilerini burada bulabilirsiniz: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

İsviçre’de bulunuyorsanız, veri koruma yetkililerinin iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Onayınızı geri çekme: Kişisel bilgilerinizi işlemek için sizin rızanıza dayanıyorsak, ki bu geçerli yasaya bağlı olarak açık ve/veya zımni rıza olabilir, rızanızı istediğiniz zaman geri çekme hakkına sahipsiniz. Aşağıdaki “BU BİLDİRİM HAKKINDA BİZİMLE NASIL İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ?” bölümünde verilen iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçerek veya tercihlerinizi güncelleyerek onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz.

Ancak, bunun geri çekilmeden önceki işlemenin yasallığını etkilemeyeceğini veya geçerli yasanın izin verdiği durumlarda, kişisel bilgilerinizin rıza dışındaki yasal işleme gerekçelerine dayanılarak işlenmesini etkilemeyeceğini lütfen unutmayın.

Pazarlama ve promosyon iletişimlerinden çıkma:Gönderdiğimiz e-postalardaki abonelikten çıkma bağlantısına tıklayarak, gönderdiğimiz SMS mesajlarına “DUR” veya “ABONELİKTEN ÇIK” yanıtını vererek veya aşağıdaki “BU BİLDİRİM HAKKINDA BİZİMLE NASIL İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ?” bölümünde verilen ayrıntıları kullanarak bizimle iletişime geçerek pazarlama ve promosyon iletişimlerimizden istediğiniz zamançıkabilirsiniz.Bu durumda pazarlama listelerinden çıkarılacaksınız. Bununla birlikte, sizinle iletişim kurmaya devam edebiliriz – örneğin, hesabınızın yönetimi ve kullanımı için gerekli olan hizmetle ilgili mesajları göndermek, hizmet taleplerine yanıt vermek veya diğer pazarlama dışı amaçlar için.

Hesap Bilgileri

Herhangi bir zamanda hesabınızdaki bilgileri gözden geçirmek veya değiştirmek ya da hesabınızı sonlandırmak isterseniz, bunu yapabilirsiniz:

  • Hesap ayarlarınıza giriş yapın ve kullanıcı hesabınızı güncelleyin.
  • Verilen iletişim bilgilerini kullanarak bize ulaşın.

Hesabınızı sonlandırma talebiniz üzerine, hesabınızı ve bilgilerinizi aktif veritabanlarımızdan devre dışı bırakacak veya sileceğiz. Ancak, dolandırıcılığı önlemek, sorunları gidermek, herhangi bir soruşturmaya yardımcı olmak, yasal şartlarımızı uygulamak ve/veya geçerli yasal gerekliliklere uymak için bazı bilgileri dosyalarımızda tutabiliriz.

Çerezler ve benzer teknolojiler: Çoğu Web tarayıcısı varsayılan olarak çerezleri kabul edecek şekilde ayarlanmıştır. Tercih ederseniz, genellikle tarayıcınızı çerezleri kaldıracak ve çerezleri reddedecek şekilde ayarlamayı seçebilirsiniz. Çerezleri kaldırmayı veya reddetmeyi seçerseniz, bu durum Hizmetlerimizin belirli özelliklerini veya hizmetlerini etkileyebilir. Hizmetlerimizdeki reklamverenlerin ilgi alanına dayalı reklamlarını devre dışı bırakmak için aboutads.info adresini ziyaret edin. Daha fazla bilgi için lütfen Çerez Bildirimimize bakın: https://kuponigo.com/cerez-politikasi/

Gizlilik haklarınızla ilgili sorularınız veya yorumlarınız varsa info@kuponigo.com adresine e-posta gönderebilirsiniz.

IZLEME YAPMAMA ÖZELLIKLERI IÇIN KONTROLLER

Çoğu web tarayıcısı ve bazı mobil işletim sistemleri ve mobil uygulamalar, çevrimiçi tarama faaliyetlerinizle ilgili verilerin izlenmesini ve toplanmasını istemediğinize dair gizlilik tercihinizi belirtmek için etkinleştirebileceğiniz bir Do-Not-Track (‘DNT’) özelliği veya ayarı içerir. Bu aşamada DNT sinyallerini tanımak ve uygulamak için tek tip bir teknoloji standardı nihai hale getirilmemiştir. Bu nedenle, şu anda DNT tarayıcı sinyallerine veya çevrimiçi izlenmeme tercihinizi otomatik olarak ileten başka herhangi bir mekanizmaya yanıt vermiyoruz. Gelecekte takip etmemiz gereken bir çevrimiçi izleme standardı kabul edilirse, bu gizlilik bildiriminin gözden geçirilmiş bir versiyonunda sizi bu uygulama hakkında bilgilendireceğiz.

KALİFORNİYA SAKİNLERİNİN ÖZEL GİZLİLİK HAKLARI VAR MI?

Kısaca: Evet, Kaliforniya’da ikamet ediyorsanız, kişisel bilgilerinize erişim konusunda belirli haklara sahipsiniz.

‘Shine The Light’ yasası olarak da bilinen Kaliforniya Medeni Kanunu Bölüm 1798.83, Kaliforniya’da ikamet eden kullanıcılarımızın yılda bir kez ve ücretsiz olarak, doğrudan pazarlama amacıyla üçüncü taraflara açıkladığımız kişisel bilgi kategorileri (varsa) ve hemen önceki takvim yılında kişisel bilgileri paylaştığımız tüm üçüncü tarafların adları ve adresleri hakkında bilgi talep etmelerine ve bizden almalarına izin verir. Kaliforniya’da ikamet ediyorsanız ve böyle bir talepte bulunmak istiyorsanız, lütfen talebinizi aşağıda verilen iletişim bilgilerini kullanarak bize yazılı olarak iletin.

18 yaşından küçükseniz, Kaliforniya’da ikamet ediyorsanız ve Hizmetlerde kayıtlı bir hesabınız varsa, Hizmetlerde herkese açık olarak yayınladığınız istenmeyen verilerin kaldırılmasını talep etme hakkına sahipsiniz. Bu tür verilerin kaldırılmasını talep etmek için, lütfen aşağıda verilen iletişim bilgilerini kullanarak bizimle iletişime geçin ve hesabınızla ilişkili e-posta adresini ve Kaliforniya’da ikamet ettiğinize dair bir beyanı ekleyin. Verilerin Hizmetlerde herkese açık olarak görüntülenmemesini sağlayacağız, ancak verilerin tüm sistemlerimizden (örneğin yedeklemeler vb.) tamamen veya kapsamlı bir şekilde kaldırılamayabileceğini lütfen unutmayın.

CCPA Gizlilik Bildirimi

Kaliforniya Yönetmelikler Kanunu ‘mukimi’ şu şekilde tanımlamaktadır:

(1) Kaliforniya Eyaleti’nde geçici veya geçici bir amaç dışında bulunan her birey ve

(2) Kaliforniya Eyaleti’nde ikamet eden ve geçici veya dönemsel bir amaçla Kaliforniya Eyaleti dışında bulunan her birey

Diğer tüm bireyler ‘yerleşik olmayanlar’ olarak tanımlanmaktadır.

Bu ‘yerleşik’ tanımı sizin için geçerliyse, kişisel bilgilerinizle ilgili belirli hak ve yükümlülüklere uymamız gerekir.

Hangi kişisel bilgi kategorilerini topluyoruz?

Son on iki (12) ay içinde aşağıdaki kişisel bilgi kategorilerini topladık:

KategoriÖrneklerToplanmış
A. TanımlayıcılarGerçek ad, takma ad, posta adresi, telefon veya mobil iletişim numarası, benzersiz kişisel tanımlayıcı, çevrimiçi tanımlayıcı, İnternet Protokolü adresi, e-posta adresi ve hesap adı gibi iletişim bilgileriEVET
B. Kaliforniya Müşteri Kayıtları tüzüğünde listelenen kişisel bilgi kategorileriİsim, iletişim bilgileri, eğitim, iş, iş geçmişi ve finansal bilgilerEVET
C. Kaliforniya veya federal yasalar kapsamında korunan sınıflandırma özellikleriCinsiyet ve doğum tarihiEVET
D. Ticari bilgilerİşlem bilgileri, satın alma geçmişi, finansal ayrıntılar ve ödeme bilgileriEVET
E. Biyometrik bilgilerParmak izleri ve ses izleriHAYIR
F. İnternet veya diğer benzer ağ faaliyetleriTarama geçmişi, arama geçmişi, çevrimiçi davranış, ilgi alanı verileri ve bizim ve diğer web siteleri, uygulamalar, sistemler ve reklamlarla etkileşimlerEVET
G. Coğrafi konum verileriCihaz konumuEVET
H. Sesli, elektronik, görsel, termal, koku veya benzeri bilgilerTicari faaliyetlerimizle bağlantılı olarak oluşturulan görüntüler ve ses, video veya arama kayıtlarıHAYIR
I. Mesleki veya istihdamla ilgili bilgilerSize iş düzeyinde Hizmetlerimizi sunmak için iş iletişim bilgileri veya bizimle bir iş başvurusunda bulunmanız halinde iş unvanı, iş geçmişi ve mesleki niteliklerHAYIR
J. Eğitim BilgileriÖğrenci kayıtları ve rehber bilgileriHAYIR
K. Diğer kişisel bilgilerden yapılan çıkarımlarÖrneğin bir bireyin tercihleri ve özellikleri hakkında bir profil veya özet oluşturmak için yukarıda listelenen toplanan kişisel bilgilerin herhangi birinden yapılan çıkarımlarHAYIR
L. Hassas Kişisel BilgilerHAYIR

Toplanan kişisel bilgileri, Hizmetleri sağlamak veya aşağıdakiler için gerektiği şekilde kullanacak ve saklayacağız:

  • Kategori A – Kullanıcının bizde bir hesabı olduğu sürece
  • Kategori B – Kullanıcının bizde bir hesabı olduğu sürece
  • Kategori C – Kullanıcının bizde bir hesabı olduğu sürece
  • Kategori D – Kullanıcının bizde bir hesabı olduğu sürece
  • Kategori F – Kullanıcının bizde bir hesabı olduğu sürece
  • Kategori G – Kullanıcının bizde bir hesabı olduğu sürece

Bu kategorilerin dışında kalan diğer kişisel bilgileri de bizimle şahsen, çevrimiçi olarak veya telefon ya da posta yoluyla etkileşimde bulunduğunuz durumlarda toplayabiliriz:

  • Müşteri destek kanallarımız aracılığıyla yardım alma;
  • Müşteri anketlerine veya yarışmalarına katılım; ve
  • Hizmetlerimizin sunulmasını kolaylaştırmak ve sorularınıza yanıt vermek.

Kişisel bilgilerinizi nasıl kullanıyor ve paylaşıyoruz?

Fozdigital LTD, kişisel bilgilerinizi şu yollarla toplar ve paylaşır:

  • Hedefleme çerezleri/Pazarlama çerezleri
  • Sosyal medya çerezleri
  • Yönlendirmeleri tıklayın: __________.
  • Sosyal medya eklentileri: __________. Hizmetlerimizde ‘Beğen’ düğmesi gibi sosyal medya özellikleri ve ‘Paylaş’ düğmesi gibi widget’lar kullanıyoruz. Bu tür özellikler İnternet Protokolü (IP) adresinizi işleyebilir ve web sitemizde hangi sayfayı ziyaret ettiğinizi izleyebilir. Özelliğin doğru çalışmasını sağlamak için bir çerez yerleştirebiliriz. Belirli bir sosyal medya platformunda oturum açtıysanız ve bu sosyal medya platformuna ait bir widget veya düğme ile etkileşime girerseniz, bu bilgiler söz konusu sosyal medya platformundaki profilinize kaydedilebilir. Bunu önlemek için, Hizmetlere erişmeden veya Hizmetleri kullanmadan önce söz konusu sosyal medya platformundan çıkış yapmalısınız. Sosyal medya özellikleri ve widget’ları üçüncü bir tarafça barındırılabilir veya doğrudan Hizmetlerimizde barındırılabilir. Bu özelliklerle olan etkileşimleriniz, bunları sağlayan şirketlerin gizlilik bildirimlerine tabidir. Bu düğmelerden birine tıklayarak, bu eklentinin kullanımını ve sonuç olarak kişisel bilgilerin ilgili sosyal medya hizmetine aktarılmasını kabul etmiş olursunuz. Aktarılan bu verilerin mahiyeti ve kapsamı veya ek olarak işlenmesi üzerinde hiçbir kontrolümüz yoktur.

Veri toplama ve paylaşma uygulamalarımız hakkında daha fazla bilgiyi bu gizlilik bildiriminde ve Çerez Bildirimimizde bulabilirsiniz: https://kuponigo.com/cerez-politikasi/

Çerez Tercih Ayarlarından çerezleri devre dışı bırakarak ve ana sayfamızdaki Kişisel Bilgilerimi Satmayın veya Paylaşmayın bağlantısına tıklayarak kişisel bilgilerinizin satılmasını veya paylaşılmasını devre dışı bırakabilirsiniz.

Bizimle info@kuponigo.com adresine e-posta göndererek veya bu belgenin altındaki iletişim bilgilerine başvurarak iletişime geçebilirsiniz.

Vazgeçme hakkınızı kullanmak için yetkili bir temsilci kullanıyorsanız, yetkili temsilci sizin adınıza hareket etmek için geçerli bir şekilde yetkilendirildiğine dair kanıt sunmazsa talebi reddedebiliriz.

Bilgileriniz başka biriyle paylaşılacak mı?

Kişisel bilgilerinizi, her bir hizmet sağlayıcı ile aramızdaki yazılı bir sözleşme uyarınca hizmet sağlayıcılarımıza ifşa edebiliriz. Her hizmet sağlayıcı, CCPA tarafından zorunlu kılınan aynı katı gizlilik koruma yükümlülüklerine uyarak bilgileri bizim adımıza işleyen kar amacı gütmeyen bir kuruluştur.

Kişisel bilgilerinizi, teknolojik geliştirme ve tanıtım için dahili araştırma yapmak gibi kendi iş amaçlarımız için kullanabiliriz. Bu, kişisel bilgilerinizin ‘satılması’ olarak değerlendirilmez.

Fozdigital LTD, önceki on iki (12) ay içinde aşağıdaki kişisel bilgi kategorilerini bir iş veya ticari amaç için üçüncü taraflara açıklamıştır:

  • Kategori A. Gerçek adınız, takma adınız, posta adresiniz, telefon veya mobil iletişim numaranız, benzersiz kişisel tanımlayıcınız, çevrimiçi tanımlayıcınız, İnternet Protokolü adresiniz, e-posta adresiniz ve hesap adınız gibi iletişim bilgileri gibi tanımlayıcılar.
  • Kategori B. Adınız, iletişim bilgileriniz, eğitiminiz, istihdamınız, istihdam geçmişiniz ve finansal bilgileriniz gibi Kaliforniya Müşteri Kayıtları yasasında tanımlanan kişisel bilgiler.
  • Kategori C. Cinsiyet veya doğum tarihi gibi Kaliforniya veya federal yasalar kapsamında korunan sınıflandırma özellikleri.
  • Kategori D. İşlem bilgileri, satın alma geçmişi, finansal ayrıntılar ve ödeme bilgileri gibi ticari bilgiler.
  • Kategori F. Tarama geçmişi, arama geçmişi, çevrimiçi davranış, ilgi alanı verileri ve bizim ve diğer web siteleri, uygulamalar, sistemler ve reklamlarla etkileşimler gibi İnternet veya diğer elektronik ağ etkinliği bilgileri.
  • Kategori G. Cihaz konumu gibi coğrafi konum verileri.

Kişisel bilgileri bir iş veya ticari amaçla açıkladığımız üçüncü tarafların kategorileri “KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİ NE ZAMAN VE KİMLERLE PAYLAŞIYORUZ?” başlığı altında bulunabilir.

Fozdigital LTD, önceki on iki (12) ay içinde aşağıdaki kişisel bilgi kategorilerini üçüncü taraflara satmış veya paylaşmıştır:

Kişisel bilgileri sattığımız üçüncü taraf kategorileri şunlardır:

  • Reklam Ağları
  • Affiliate Pazarlama Programları
  • Veri Analitiği Hizmetleri
  • Yeniden Hedefleme Platformları
  • Sosyal Ağlar
  • Kullanıcı Hesabı Kayıt ve Kimlik Doğrulama Hizmetleri

Kişisel bilgileri paylaştığımız üçüncü taraf kategorileri şunlardır:

  • Reklam Ağları
  • Veri Analitiği Hizmetleri
  • Affiliate Pazarlama Programları
  • Yeniden Hedefleme Platformları
  • Sosyal Ağlar
  • Kullanıcı Hesabı Kayıt ve Kimlik Doğrulama Hizmetleri

Kişisel verilerinize ilişkin haklarınız

Verilerin silinmesini talep etme hakkı – Silme talebi

Kişisel bilgilerinizin silinmesini isteyebilirsiniz. Bizden kişisel bilgilerinizi silmemizi istemeniz halinde, başka bir tüketicinin ifade özgürlüğü hakkını kullanması, yasal bir yükümlülükten kaynaklanan uyum gerekliliklerimiz veya yasa dışı faaliyetlere karşı korunmak için gerekli olabilecek herhangi bir işlem gibi (ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) yasalarca sağlanan belirli istisnalara tabi olarak talebinize saygı gösterecek ve kişisel bilgilerinizi sileceğiz.

Bilgilendirilme hakkı – Bilgilendirme talebi

Koşullara bağlı olarak, bilmeye hakkınız vardır:

  • kişisel bilgilerinizi toplayıp toplamadığımız ve kullanıp kullanmadığımız;
  • topladığımız kişisel bilgi kategorileri;
  • toplanan kişisel bilgilerin hangi amaçlarla kullanıldığı;
  • kişisel bilgileri üçüncü taraflara satıp satmadığımız veya paylaşıp paylaşmadığımız;
  • bir iş amacıyla sattığımız, paylaştığımız veya ifşa ettiğimiz kişisel bilgi kategorileri;
  • kişisel bilgilerin satıldığı, paylaşıldığı veya bir iş amacıyla ifşa edildiği üçüncü tarafların kategorileri;
  • kişisel bilgilerin toplanması, satılması veya paylaşılması için iş veya ticari amaç; ve
  • Sizin hakkınızda topladığımız belirli kişisel bilgi parçaları.

Yürürlükteki yasalar uyarınca, bir tüketici talebine yanıt olarak kimliksizleştirilen tüketici bilgilerini sağlamak veya silmek ya da bir tüketici talebini doğrulamak için bireysel verileri yeniden kimliklendirmek zorunda değiliz.

Tüketicinin Gizlilik Haklarının Kullanılmasında Ayrımcılık Yapılmaması Hakkı

Gizlilik haklarınızı kullandığınızda size karşı ayrımcılık yapmayacağız.

Hassas Kişisel Bilgilerin Kullanımını ve İfşasını Sınırlama Hakkı

Tüketicinin hassas kişisel bilgilerini işlemiyoruz.

Doğrulama süreci

Talebinizi aldıktan sonra, sistemimizde hakkında bilgi sahibi olduğumuz kişiyle aynı kişi olduğunuzu belirlemek için kimliğinizi doğrulamamız gerekecektir. Bu doğrulama çabaları, daha önce bize sağladığınız bilgilerle eşleştirebilmemiz için sizden bilgi sağlamanızı istememizi gerektirir. Örneğin, gönderdiğiniz talebin türüne bağlı olarak, sağladığınız bilgileri halihazırda dosyamızda bulunan bilgilerle eşleştirebilmemiz için belirli bilgileri sağlamanızı isteyebiliriz veya daha önce bize sağladığınız bir iletişim yöntemi (ör. telefon veya e-posta) aracılığıyla sizinle iletişime geçebiliriz. Koşulların gerektirdiği diğer doğrulama yöntemlerini de kullanabiliriz.

Talebinizde verdiğiniz kişisel bilgileri yalnızca kimliğinizi veya talepte bulunma yetkinizi doğrulamak için kullanacağız. Mümkün olduğu ölçüde, doğrulama amacıyla sizden ek bilgi talep etmekten kaçınacağız. Ancak, halihazırda tarafımızca tutulan bilgilerden kimliğinizi doğrulayamazsak, kimliğinizi doğrulamak ve güvenlik veya dolandırıcılığı önleme amaçları için ek bilgi sağlamanızı talep edebiliriz. Sizi doğrulamayı bitirir bitirmez bu tür ek olarak sağlanan bilgileri sileceğiz.

Diğer gizlilik hakları

  • Kişisel bilgilerinizin işlenmesine itiraz edebilirsiniz.
  • Kişisel verilerinizin yanlış olması veya artık ilgili olmaması durumunda düzeltilmesini talep edebilir veya bilgilerin işlenmesinin kısıtlanmasını isteyebilirsiniz.
  • CCPA kapsamında sizin adınıza talepte bulunması için yetkili bir temsilci atayabilirsiniz. CCPA uyarınca sizin adınıza hareket etmek üzere geçerli bir şekilde yetkilendirildiklerine dair kanıt sunmayan yetkili bir temsilcinin talebini reddedebiliriz.

Bu haklarınızı kullanmak için info@kuponigo.com adresine e-posta göndererek veya bu belgenin altındaki iletişim bilgilerine başvurarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Verilerinizi nasıl işlediğimiz hakkında bir şikayetiniz varsa, sizden haber almak isteriz.

VIRGINIA SAKİNLERİNİN ÖZEL GİZLİLİK HAKLARI VAR MI?

Kısaca: Evet, Virginia’da ikamet ediyorsanız, kişisel bilgilerinize erişim ve bu bilgilerin kullanımı konusunda size belirli haklar tanınabilir.

Virginia CDPA Gizlilik Bildirimi

Virginia Tüketici Verilerini Koruma Yasası (CDPA) kapsamında:

“Tüketici”, İngiliz Milletler Topluluğu’nda ikamet eden ve yalnızca bireysel veya hane halkı bağlamında hareket eden gerçek bir kişi anlamına gelir. Ticari veya istihdam bağlamında hareket eden gerçek bir kişiyi içermez.

“Kişisel veriler” tanımlanmış veya tanımlanabilir bir gerçek kişiyle bağlantılı olan veya makul bir şekilde ilişkilendirilebilen her türlü bilgi anlamına gelir. ‘Kişisel veriler’ kimliksizleştirilmiş verileri veya kamuya açık bilgileri içermez.

“Kişisel verilerin satışı” kişisel verilerin parasal bir bedel karşılığında el değiştirmesi anlamına gelir.

Bu ‘tüketici’ tanımı sizin için geçerliyse, kişisel verilerinizle ilgili belirli hak ve yükümlülüklere uymamız gerekir.

Hakkınızda topladığımız, kullandığımız ve ifşa ettiğimiz bilgiler, Fozdigital LTD ve Hizmetlerimiz ile nasıl etkileşimde bulunduğunuza bağlı olarak değişecektir. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen aşağıdaki bağlantıları ziyaret edin:

Kişisel verilerinize ilişkin haklarınız

  • Kişisel verilerinizi işleyip işlemediğimiz konusunda bilgilendirilme hakkı
  • Kişisel verilerinize erişim hakkı
  • Kişisel verilerinizdeki yanlışlıkları düzeltme hakkı
  • Kişisel verilerinizin silinmesini talep etme hakkı
  • Bizimle daha önce paylaştığınız kişisel verilerin bir kopyasını alma hakkı
  • Kişisel verilerinizin hedefli reklamcılık, kişisel verilerin satışı veya yasal veya benzer şekilde önemli etkiler yaratan kararların ilerletilmesinde profil oluşturma (‘profil oluşturma’) için kullanılması durumunda işlenmesini reddetme hakkı

Fozdigital LTD hiçbir kişisel veriyi iş veya ticari amaçlarla üçüncü kişilere satmamıştır. Fozdigital LTD, gelecekte de web sitesi ziyaretçilerine, kullanıcılarına ve diğer tüketicilere ait kişisel verileri satmayacaktır.

Virginia CDPA kapsamında sağlanan haklarınızı kullanın

Veri toplama ve paylaşma uygulamalarımız hakkında daha fazla bilgiyi bu gizlilik bildiriminde ve Çerez Bildirimimizde bulabilirsiniz: https://kuponigo.com/cerez-politikasi/

Bizimle info@kuponigo.com adresine e-posta göndererek iletişime geçebilirsiniz.

Haklarınızı kullanmak için yetkili bir temsilci kullanıyorsanız, yetkili temsilci sizin adınıza hareket etmek için geçerli bir şekilde yetkilendirildiğine dair kanıt sunmazsa, bir talebi reddedebiliriz.

Doğrulama süreci

Sizi ve tüketicinizin talebini doğrulamak için makul ölçüde gerekli ek bilgileri sağlamanızı talep edebiliriz. Talebi yetkili bir temsilci aracılığıyla gönderirseniz, talebinizi işleme koymadan önce kimliğinizi doğrulamak için ek bilgi toplamamız gerekebilir.

Talebinizi aldıktan sonra, gereksiz gecikme olmaksızın, ancak her durumda, alınmasından itibaren kırk beş (45) gün içinde yanıt vereceğiz. Yanıt süresi, makul olarak gerekli olduğunda bir kez kırk beş (45) gün daha uzatılabilir. İlk 45 günlük yanıt süresi içinde bu tür bir uzatmayı, uzatma nedeni ile birlikte size bildireceğiz.

İtiraz hakkı

Talebinizle ilgili işlem yapmayı reddetmemiz halinde, kararımızı ve gerekçelerini size bildireceğiz. Kararımıza itiraz etmek isterseniz, lütfen bize info@kuponigo.com adresinden e-posta gönderin. Bir itirazın alınmasından itibaren altmış (60) gün içinde, kararların nedenlerinin yazılı bir açıklaması da dahil olmak üzere, itiraza yanıt olarak alınan veya alınmayan herhangi bir eylem hakkında sizi yazılı olarak bilgilendireceğiz. İtirazınız reddedilirse, şikayette bulunmak için Başsavcı ile iletişime geçebilirsiniz.

BU BİLDİRİMDE GÜNCELLEME YAPIYOR MUYUZ?

Kısaca: Evet, ilgili yasalarla uyumlu kalmak için bu bildirimi gerektiği şekilde güncelleyeceğiz.

Bu gizlilik bildirimini zaman zaman güncelleyebiliriz. Güncellenmiş versiyon, güncellenmiş bir ‘Revize’ tarihi ile belirtilecek ve güncellenmiş versiyon erişilebilir olur olmaz yürürlüğe girecektir. Bu gizlilik bildiriminde önemli değişiklikler yaparsak, bu tür değişikliklerin bir bildirimini belirgin bir şekilde yayınlayarak veya size doğrudan bir bildirim göndererek sizi bilgilendirebiliriz. Bilgilerinizi nasıl koruduğumuzdan haberdar olmak için bu gizlilik bildirimini sık sık gözden geçirmenizi öneririz.

BU BİLDİRİM HAKKINDA BİZE NASIL ULAŞABİLİRSİNİZ?

Bu bildirim hakkında sorularınız veya yorumlarınız varsa, info@kuponigo.com adresine e-posta gönderebilir veya posta yoluyla bize ulaşabilirsiniz:

FozDigital LTD,

124 City Road, Londra, EC1V 2NX

17. SİZDEN TOPLADIĞIMIZ VERİLERİ NASIL GÖZDEN GEÇİREBİLİR, GÜNCELLEYEBİLİR VEYA SİLEBİLİRSİNİZ?

Ülkenizin yürürlükteki yasalarına bağlı olarak, sizden topladığımız kişisel bilgilere erişim talep etme, bu bilgileri değiştirme veya silme hakkına sahip olabilirsiniz. Kişisel bilgilerinizi gözden geçirme, güncelleme veya silme talebinde bulunmak için bize e-posta gönderebilirsiniz.